Kokemuksia maadoituksesta

Matto on toiminut paremmin kuin olisin toivonut. Työskentelen erittäin
sähkösaasteisessa ympäristössä sairaalan mikrotuessa ja töistä
päästessäni pääni on täynnä usvaa. Menen kotiin, istahdan matolle ja
minuuttien päästä pää on selvä! :) Matto siirtyy aina sinne missä
olen, se on jopa päässyt sänkymme jalkopäähän, lakanan hankintaa
odottaessani!

– Anonyymi

Lakana ollut käytössä toukokuusta lähtien ja vaikutukset ovat olleet yllättävän voimakkaita ja positiivisia, lyhyesti mm.
– parantunut unenlaatu
– vilkastunut unimaailma
– virkeys ja henkisesti & ruumiillisesti voimakas olo siitäkin huolimatta, että elämäntilanteesta johtuen en ole nyt ehtinyt nukkua ihan tarpeeksi
– henkinen rauhoittuminen, stressitön olo kevätkiireistä huolimatta
– viikkotolkulla vaivannut vasemman olkapään ja -varren elohiiri parani viimein (ei parantunut B-vitamiinilisällä eikä magnesiumilla)

Lakanan lisäksi olen liikunut todella paljon paljasjaloin ulkona, tälläkin lienee merkityksensä. Lakanan asentaminen oli muuten todella helppoa: johto oli helppo vetää tuuletusikkunan kautta.

– TS

-Itse suhtauduin maadoittumiseen todella skeptisesti. Suoraan sanottuna kaikki maadoittajat vaikuttivat  placeboon hurahtaneilta sekopäiltä. En kuitenkaan antanut tämän olla esteenä aiheeseen perehtymiselle. Luettuani kirjan ja testattuani ranneketta työskennellessä ja yön aikana olen pikkuhiljaa tullut siihen tulokseen, että aiheessa voi olla jotain perää. En vain luota kovin vahvasti oman asuntoni maadoituksiin ja en pysty kytkemään keppiä asfalttiin.  Olisi mukava päästä kokeilemaan maadoituslakanaa suoralla maakytkennällä, niin voisin muodostaa lopullisen mielipiteen.

– Anonyymi

Tutustuin maadoitukseen pari vuotta sitten. Tilasin maadoitusrannekkeen testattavaksi. Tein pitkiä työpäiviä, jonka aikana pyrin pitämään muutamia pidempiä taukoja rannekkeen kanssa. Hyödyt olivat välittömät. Sain tauoista tavallista enemmän energiaa ja jaksamiseni parani huomattavasti. Työpäivien jälkeen kokeilin paljasjalkailua puistoissa ja rannoilla, mikä auttoi palauttamaan rankasta päivästä. Pienen säästökuurin jälkeen päätin sijoittaa lakanaan, enkä ole katunut sitä hetkeäkään. Nukun paremmin ja herään huomattavasti pirteämpänä. Unimääräni ovat vähentyneet vaikka teen vieläkin yhtä pitkiä päiviä. Suosittelen kokeilemaan!

– Joona

 

Jaa kokemuksesi kanssamme!

Voit lähettää kokemuksesi nimelläsi, nimimerkillä tai nimettömänä. Yhteystietojasi ei julkaista tai anneta eteenpäin.

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti